Vodovodne instalacije

Bez vodovodnih instalacija život suvremenog čovjeka bio bi nezamisliv.

Najčešće uopće ne razmišljamo kuda ta voda koju trošimo prolazi, u kakvim su stanjima cijevi, ali kada cijev pukne svi znamo da je instalacija dotrajala i da vjerojatno treba izmijeniti čitave vodovodne instalacije u čitavom objektu. Bez obzira radite li nove vodovodne instalacije ili mijenjate stare potrebno je napraviti nacrt tih instalacija, bitno je i da li svi odvodi i dovodi ostaju tamo gdje jesu ili pomičete zato što vam odvod perilice rublja smeta za novu kadu ili jednostavno radite skicu gdje će vam što biti u novoj kupaonici, svakako dobro razmislite o cijevima i njihovom rasporedu.

Cijevi se ne mogu stavljati baš kako ste si Vi zamislili pa Vam stoga preporučamo da se posavjetujete s vodoinstalaterom oko postavljanja vodovodnih situacija.

Postoje različiti načini provođenja vodovodnih instalacija i jednostavno nema provjerene kombinacije koja će biti vječna. Sve što se koristi to se i troši, a priče o različitim vodovodnim materijalima saznati ćete uz majstora koji će Vam postavljati cijevi.

Ono što biste trebali znati je da postoje različite vrste cijevi, od još uvijek prisutnih pocinčanih cijevi, preko bakrenih cijevi sve do najnovijeg sistema vodovodnih instalacija koji se izvodi plastičnim cijevima.

Ukoliko ne znate gdje pronaći dobrog vodoinstalatera obratite nam se s povjerenjem.

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak
08:00-16:00
Subota
08:00-12:00
Nedjelja
Ne radimo

Usluge

- instalacija centralnog grijanja
- montaže kotlovnica
- instalacija plina
- montaže solarnih sistema
- instalacija vode i odvoda
- montaže sanitarija
- sanacije dimnjaka

Partneri

Beretta
Centrometal
CTC
Ferroli
Junkers
Vaillant
Viadrus